Most állj! Tedd le a telefonod. Távolodj el 3 lépésre. És gondold át, mi van benne. Ha valaki most, ebben a pillanatban belenézhetne, az mit árulna el rólad?
A hosszú percek, amíg nem találod a telefonodat... Az ember erkölcstelen gyermeke ilyenkor elgondlkodik azon, mi lenne, ha rossz kezekbe kerülne? 
Ez modern korunk lenyomata, archívuma arról hogy ki vagy. És a helyzet általában nem túl fényes. Nős, családos emberek ribanca. Perverz, mocskos vágyak és tervek. Kétszínűség. Pletyka. Hűtlenség. Meztelen képek. Csak néhány példa... de legalább egy ilyen van a te telefonodban is, igaz?
Most megmagyarázod magadnak, hogy ez azért nem rossz mert.... az meg úgy volt hogy...  Apránként sodródva, vissza nem nézve csak későn veszed észre, mennyire messze vagy a parttól. Mutatsz egy képet, de a telefonod üzenetei egészen más mutatnak. Ha valaki most beleolvasna, mennyit látna a jó oldaladból? Hidd el, azonnal elfelejtenék, ha mellette ott tornyosul a társadalom szemében megfogalmazott "mocsok". Jó embernek tarod magad így is? Ki számít egyáltalán annak? Egy ribanc lehet jó ember? Egy perverz? Egy hűtlen? 

Rólad mit árul el a telefonod?